Marketing fesztivál. Nekem ez tetszett a legjobban.

Kapóra jön a kkv szektor vezetőinek, marketingeseinek az év elején megrendezésre kerülő Marketing fesztivál. Idén 5. alkalommal vehettek részt rajta az érdeklődők. Jó időzítés a január vége, hiszen még meg lehet tervezni, vagy újratervezni az egész év marketing tevékenységét. Inspirációból nem is volt hiány.

Bővebben...

Miért nem sikeres sok Facebook hirdetés, a pontos célzások ellenére?

Hirdetőként a Facebook nagyon izgalmas terület. Ilyen személyre szabott, szuper pontos célzást még soha nem lehetett elérni egyetlen csatornán sem.
De akkor mi az oka annak, hogy a remek lehetőség ellenére mégis sok a hatástalan hirdetés? Sokaktól hallom: „megpróbáltam, de nem működik”. Mi lehet a hiba? Mit rontunk el?

Bővebben...

10 éve a kisvállalatok szolgálatában

 

2016 év végén ünnepelte a mikromarketing fennállásának 10. évfordulóját. A Pécsi Iparkamara által velem készült interjú részletét most itt olvashatod. Jól összegzi az eddig megtett utat.

Bővebben...

Tartalom marketing tervező segédlet

A mai marketing trendek egyértelműen a tartalom marketing felé tolódnak el. Mit jelent ez? Erről lesz szó a továbbiakban. Olvasd el, mi a tartalom marketing lényege!

Bővebben...

Nagyi titka. Mi a siker titka?

A boltokban kapható liszt márkák között feltűnt, nem is olyan régen, egy új termék család: Nagyi titka néven. Érdekes tanulságokat rejt a jelenség. Mutatom!

Olvasd tovább!

Mire ügyelj, ha nyereményjátékot tervezel?

 

Az év bármely szakában lehetnek olyan időszakok, szezonok, amikor érdemes egy kicsit mozgolódni, hallatni a hangunkat, és kampányt szervezni. Lehet ez karácsony, év eleje, nőnap, nyár vagy az iskola kezdés.

A nyereményjáték az egyik olyan eszköz, amivel a forgalom még jobban felpörgethető. Igen ám, de hogyan kell úgy megszervezni, hogy az törvényes és elfogadott is legyen?

Bővebben...

Van egy beváltatlan csekked a Google-nél. Ne hagyd elveszni!

A régi reklámeszközeid elavultak, már nem hoznak annyit a konyhára, mint régen? Nem vagy egyedül.
Sok vállalkozó érzi, hogy bizony szükség van egy jóval hatékonyabb hirdetőfelületre, ami nem csak viszi a pénzt, de hozza is. Nem csak terheli a bankszámlát, hanem vonzza a kíváncsi érdeklődőket, és folyamatosan generálja a megrendelőket is.

 

 

Bővebben...

Kövess a Facebookon is!

Ügyfeleim mondták

"Kertépítő szakember vagyok, és nem szeretek szöveget írni. Levert a víz, amikor arra gondoltam, hogy a honlapomat nekem kell majd megírni. Örülök, hogy rátaláltam Tímeára, ráadásul a saját gondolataimat építette bele a honlapszövegbe, így igazán olyan, mintha én írtam volna, csak nem kellett vele szenvedni.:)”
Kocsis Zsolt
www.sziklakert-kertepites.hu

„Tímea egy nagy terhet vett le a vállamról és rengeteg időt spórol meg nekem azzal, hogy  ő írja a biztonságtechnikai  hírleveleim szövegírását. Egy mondatból is megérti, hogy mit szeretnék üzenni az embereknek a leveleimben, és ezt egy óriási dolognak tartom! Mindig pontosan határidőre elvégzi a megbeszélt feladatot.
Köszönöm, és remélem még sokáig fogunk együtt dolgozni!”
Kálló Tamás
www.monsignore.hu

„Köszönöm a becsületes, korrekt munkádat!”
Kríger Tibor
www.newconstruct.hu

További véleményeket itt olvashatsz

 

mikromarketing.hu © 2006-2013 Minden jog fenntartva: Szilágyi Tímea